gratis sms versturen
 
Gratis SMS Versturen Ook Anoniem en Fake smsen via Internet.
SMS Versturen via Internet: Gratis SMSen.nl. Gratis een onbeperkt aantal sms berichten sturen op je pc, gewoon online via het internet, dat kan op de Gratis SMSen.nl site. Deze smsjes zijn reclamevrij, naast een normale sms heb je zelfs meerdere mogelijkheden.:
macbook air
Gratis sms versturen via computer Kassa.
2005 om 2154.: Gratis sms versturen via computer. Is het nog steeds mogelijk gratis sms te versturen via computer. Een tijd terug was er via de KPN een programma te downloaden waarmee je gratis een SMS kon versturen naar een mobiele telefoon.
loodgieters
mobi-Media Gratis SMS versturen gratis smsen via Internet zonder registratie.
SMS gratis via mobi-Media! Meld je nu aan en SMS zonder kosten iedereen die je kent via Internet. Bij Mobi-Media kan je via internet snel en goedkoop gratis sms verstuuren met je PC zonder registreren. Wil jij ook kosteloos internationaal sms berichten versturen?
computerhulp amsterdam
Stuur anoniem een SMS bericht.
Hoe stuur je anoniem een sms? Voor het versturen van een sms-bericht is geen registratie nodig. De afzender van de fake sms mag een naam of telefoonnummer zijn. Je kunt een bericht meteen versturen of op een later opgegeven tijdstip.
led lamp dimmer
KPN komt met SMS mail Internetten.nl.
donderdag 30 juni 2005 door Anniek Kruijer 5 reacties. KPN introduceert per vandaag SMS mail. Dit is een nieuwe dienst waarmee klanten SMS-berichten kunnen versturen met de PC. KPN biedt hiervoor een gratis te downloaden softwareprogrammaatje aan op haar website.
makelaar veenendaal
Over de dienst 8008 GRATIS BEL ME SMS.
Jazeker, je kunt met deze dienst elke dag GRATIS Bel-me-smsjes versturen, zelfs zonder beltegoed max. 4 per dag. Met de Bel-me-sms dienst van 8008 kunnen scholieren, studenten en mensen met een beperkt budget veilig en eenvoudig in contact blijven met hun familie of vrienden, zonder dat ze de kosten hebben van een telefoongesprek of van een SMS bericht.
Belme8008 start gratis SMS dienst GSM Helpdesk.
Hiervoor heeft Belme8008 een innovatieve dienst gelanceerd waarmee prepaid bellers de persoon die zij graag nog zouden willen spreken zelfs zonder beltegoed een gratis SMS bericht kunnen sturen via Belme8008. Door een SMS bericht te sturen naar de shortcode 8008 met daarin alleen het telefoonnummer van de persoon waarnaar een SMS gestuurd moet worden, stuurt de Belme8008 dienst een SMS bericht naar het opgegeven telefoonnummer met de tekst Ik wil je graag spreken maar mijn beltegoed is bijna op.
Smsengratis.nl Anoniem SMSen!
Sms Xgratis.nl.
Tevens kan je zelf bepalen welke tekst of telefoonnummer de sms als afzender heeft. Na registratie kan je per dag 1 gratis SMS-je versturen. Als je bij registratie de optie aanvinkt dat je geen problemen hebt met reclamemailtjes of smsjes ontvang je 50 credits cadeau.
Gratis SMS versturen SMSjezenden.nl.
Dus meld je aan en verstuur nu die gratis sms. Je kan direct aan de slag! Gratis SMS versturen zonder registratie! Vanaf nu is het ook mogelijk om een gratis sms te sturen zonder dat je je daarvoor aan hoeft te melden.
Gratis sms versturen via internet gratis smsjes NuGratis.nl.
Gratis smsjes versturen. NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen.
Gratis SMS Versturen via internet op computer / PC.
Hoe kan het zijn dat men gratis sms berichten kan versturen? Dat is eigenlijk heel simpel, bezoekers bekijken advertenties waarvoor wij als site inkomsten ontvangen. Met deze inkomsten kunnen wij sms berichten inkopen welke we weer doorgeven aan de bezoeker, jou dus!

Contacteer ons