kiala pakket versturen
 
Kiala Netherlands.
Het pakket wordt in een Kiala Punt overhandigd aan de geadresseerde, die tekent voor ontvangst. De geadresseerde wordt per e-mail op de hoogte gebracht zodra het pakket in het desbetreffende Kiala Punt beschikbaar is. Garantie in geval van verlies of beschadiging in overeenstemming met de AVC of de CMR-wetgeving.
SEO pakket
Kiala Belgium.
Uw betaalgegevens worden gecodeerd via het SSL-protocol en in gecodeerde vorm door Ogone of PayPal verzameld. Uw gegevens worden op geen enkel moment door Kiala geregistreerd. NU EEN PAKKET VERZENDEN. Tips en tricks. Hoe kan ik een pakket verzenden? Een pakket verzenden van particulier naar particulier.
gasfornuis met oven
Kiala Belgium.
Kiala-punt/UPS Access Point locatie worden. Kiala in Europa. Kiala in Frankrijk. Kiala in België. Kiala in Luxemburg. Kiala in Nederland. Kiala in Spanje. 2001-2013 Kiala N.V. Sitemap Alle rechten voorbehouden. Juridische mededeling Algemene voorwaarden Beleid van respect voor de privacy.
gratis boekhoudprogramma eenmanszaak
Kiala Belgium.
EEN PAKKET VERZENDEN. Hoe kan ik de goederen het best verpakken? Met een stevige verpakking beschermt u uw pakket tegen de mogelijke beschadiging ervan tijdens het transport. Kiala maakt het u eenvoudig en geeft u hieronder een aantal belangrijke tips.
eetstoornis kliniek
Kiala Belgium.
Betaal uw verzending online of in een Kiala Punt/UPS Access Point locatie. Print het verzendlabel en geef het pakket af in een Kiala Punt/UPS Access Point locatie. NU EEN PAKKET VERZENDEN. Maak een Kiala-account aan of meld u aan. Voordat u een eerste pakket kan versturen, dient u een account aan te maken op onze website.
banner
Bij Kiala altijd één tarief, van 500 g tot 15 kg! Kiala Belgium.
Wilt u een pakje van 2 kg binnen België versturen? Dat kan voor 450. Weegt het 10 kg? Ook dan betaalt u 450. Hetzelfde principe geldt voor pakjes die u naar het buitenland stuurt. Naar Nederland is dat 750, voor alle pakketten tot 15 kg. Naar Frankrijk is dat 10 en naar Spanje kan het voor 14. Voor pakjes naar Luxemburg betaalt u evenveel als voor een binnenlandse verzending: 450. Kiest u voor Kiala, krijgt u gegarandeerd een scherpe prijs. Bovendien bent u er zeker van dat uw bestemmeling in het Kiala Punt tekent voor ontvangst van het pakket.
pakket versturen
Kiala Belgium.
Hoe kan ik een pakket naar het buitenland verzenden. Voor u verandert er niets. U maakt uw verzending aan op onze website of via een van onze plug-ins. Vervolgens gaat u het pakket inleveren in een Kiala Punt naar keuze.
pakket versturen
Kiala Belgium.
Zoek een Kiala Punt. Een pakket verzenden tussen particulieren. U heeft een product verkocht CD, DVD, boek of u wilt iemand een cadeau toesturen. Met Kiala/UPS was het versturen van een pakket van particulier naar particulier nog nooit zo eenvoudig.
Kiala International.
De leveringtermijn bedraagt gemiddeld 4 werkdagen voor een nationale verzending voor een internationale mag je 2-3 extra dagen rekenen naar gelang het land van bestemming, vanaf het moment dat de verzender het pakket heeft afgegeven in zijn Kiala Punt/UPS Access Point locatie.

Contacteer ons